Uzun Lafın Kısası #3 (Gaptan Tatilde Editeyşın)

Yafta , , , , , , ,

Denizin tuzlu sularından etkilenerek buruş buruş olmuş ellerim,balta girmemiş ormanı andıran yapış yapış saçlarım ve güneş görmeyen yerimin hiçbir zaman kurumamsıyla;tatilci profili çiziyorum.Before-After olarak bronzlaşma resimlerimi koyup,arasındaki yedi farkı sizlerden istiycem.

İyice tuzlu hıyara döndüm.

Gaptan,cebinde olan üç kuruşluk parayla Kripton'a gidememiş,sıla hasreti burnunda tütmektedir.Anasının yaptığı goralılar,tadı damağında kalmış izbe ve köhne yerde kuru kuruya karnını doyurmaktadır.Ellere gitmiştir gaptan.Sahilde akdeniz akşamlarını çalıp,romantik ambiyans oluşturacak kadar ne karizması ne de nota bilgisi vardır.

Kendini avutmak için,kumsalda petrol çıkarma ritüellerine başlar.


*Gece gece buzdolabını açtığımda,pandayla göz göze gelsem,gözünün yaşına bakmaz ikametgah ettiği her gün için kira parası alırım.

*Küçük emrah ta eşek bahtı oldukça,amerikada da olsa zenciler mıknatıs misali annesini bulup,mısırını yerler.

*Otobüs yolculuğundan önce çişe gitme paradoksu,insanı süründürür.

*Kumsalda,hobi olarak kırmızı taytıyla,üzerinde pazardan aldığı göğüs dekolteli vahşi cazibesinin ana maddesi olan döş kıllarını hedefe doğrutan hıyar değilseniz,tek eksiğiniz yılmaz morgül baklava kasları ve leopar desenli slip don.

Amele yanığı,tatilcinin güneşle yaptığı tatlı kaçamaktır.

*A4 kağıt verir dı sikennır.

*Sarışın kızın kolundaki kıllar,güneşle dans eder.

*Kumsalda malak misali yatan miskin insanlara,nispet yaparcasına güvenli bölgeyi geçip kulaç canavarı olan tuzlu hıyarı sonraki gün muz üstünde kızlarla görürsün.

Ağlama oskarı gos to...tayyeap.şak şak şak.level ap the referandum oys.

*Geyşalık gelince,erkeğinin parmak aralarından çamaşır suyu içen kadın ruhu kayboldu.hepsi gavurların yüzünden.

*Fotoğraf albümleri arasında zengin piçi oktay müsfetlisi ''summer xxx'' ad türevlerinden oluşan,sahilde petrol çıkartırken veya before-after karşılaştırılmalı ütopik resimlerdir.diğer öksüz,yetimler misali boyunları bükük yorum kırıntısı beklerler.

Comment (1)

"Geyşalık gelince,erkeğinin parmak aralarından çamaşır suyu içen kadın ruhu kayboldu." her ne hikmetse en çok bu koydu yaf. Bence bütün gün elleri denize vurup şıp şıp yapan sarışın kızların tüyleri incelenmemeli :P yirin yirinnn.. ::):)

Yorum Gönder